A legjobb napkrémek leégés ellen!

Nyáron nagy melegben nem csak strandolás alkalmával ajánlott a napkrémek használata. A magas UV sugárzás miatt napközben is ajánlott a használata, ha huzamosabb ideig a szabadban tartózkodunk.  

Napkrémek érzékeny bőrre

Azok számára, akik igen érzékeny bőrrel lettek megáldva egy igazán problémás időszakot jelent a nyár. Ezért most utánajártunk, hogy melyek azok a napkrémek, melyek a legnagyobb védelmet biztosítják, legyen szó egyszerű hétköznapokról vagy egy Egyiptomi nyaralásról.

Az első termék melyet be szeretnénk mutatni, az a középmezőnyben indul és Reimann P20 SPF 20 néven találhatjuk meg. A nevében is jelzi, hogy 20-as faktorszámmal rendelkezik, melyek megvéd az UVA és UVB sugaraktól egyaránt. Főként azok számára ajánlott, akik világos bőrrel rendelkeznek.

A P20 napfényvédői nem tartalmaznak parabéneket és parfümöt és 10 órás védelmet garantál. A következő ajánlatunk a Clinians napozó spray SPF 20, amely kiváló minőségű napozótej.

A benne található 20-as faktorszám a világbőrt tökéletesen megvédi. Ebben a napkrémben található Oxybenzone, amely elnyeli a káros UVA/UVB sugarakat. Ennek köszönhetően 100%-os védelmet nyújt a bőr leégése ellen.

Ráadásul még vízálló is. A Dr. Kelen SunSave sport napspray SPF 30 kifejezett szabadtéri sportokhoz lett kialakítva, mint vitorlázás, evezés, úszás, túrázás, stb. Megvéd bennünket a napsugarak UVA/UVB és a szabadgyökök hatásai ellen. Továbbá csökkenti a káros bőrelváltozások hatásának a kialakulását is. Tartalmazz még fotostabill fényvédő anyagokat és E-vitamint. Hipoallergén, így nagyon érzékeny bőrűek is használhatják.

És az utolsó ajánlatunk a Vichy Idéal Soliel barnulást segítő hidratáló spray SPF 30, amely egy magas fényvédelmet biztosító testápoló. Illetve egyedülálló megerősített védelmet nyújt a hosszúhullámú UVA sugarak ellen.