Fogadás miatt műttetett magának melleket egy férfi

Manapság az embereket szinte mindenre rá lehet venni, ha egy nagyobb összeg a tét. A fogadások szinte mindennapiak, és van aki csak kis dolgokban, vagy pénzösszegekben fogad, de úgy tűnik van, aki műmellekben is.

Egy Brian Zembic nevű kanadai bűvész és szerencsejátékos száz ezer dollárét vállalta el, hogy melleket műttet magának.

Brian Zembic egy nagy tétekben játszó szerencsejátékos aki főleg a blackjack-ért és az ostábláért van oda, de az is kiderül róla, hogy képtelen elsétálni a nagyobb fogadások elől. A fogadást 1997 nyarán kötötték, amikor Zembic két barátjával és akkori barátnőjével vakációzott Európában, a nő pedig melleivel kérkedett.

Zembic ekkor azt mondta barátainak, hogy ha neki is ekkora mellei lennének, ő is megkapná ugyanazt a figyelmet, ő [a nő]. Ahelyett, hogy Zembic barátja ezt egy szimpla megfigyelésként kezelje, megkérdezte tőle, hogy az mennyi pénzért menne bele, hogy melleket csináltasson.

Ezek után a férfi az államokba ment és meglátogatott egy plasztikai sebészt, aki szintén egy híres szerencsejátékos New York-ban.

Néhány ostábla győzelem után pedig szerzett magának egy pár ingyen mellimplantátumot, 38C méretűt, hogy pontosak legyünk.

Zembic szerint az első alkalommal, amikor megmutatta a barátjának, az tíz percen át nevetett, majd végül azt mondta, hogy ez volt élete legjobb száz ezer dolláros vesztesége.

Most, húsz évvel később Zembic-nek még mindig megvannak a mellei, hiszen az eredeti fogadás alapján minden évben, amíg mellei vannak, kap plusz tíz ezer dollárt, ráadásul a férfi szerint már hozzá is nőttek műmellei. „Ez egy normális része az életemnek”-nyilatkozta Brian Zembic egy 2013-ban készített interjú során az Inside Editionnek, majd hozzátette „épp amennyire beteg, olyannyira normális is.”