Jennifer Lopez diétája és edzésterve

Jennifer Lopez idén is folyamatosan a címlapokon fog szerepelni, ami nem is csoda, hiszen az American Idol-on dolgozik, közben pedig turnézik is. Viszont a sűrű program ellenére a díva mindig gyönyörűen fest, hiszen egészséges diétát folytat, és rendszeresen edz is, ezzel a kombinációval tökéletes formában tartja magát az év minden napján.

Az énekesnő edzésterve egyszerű, háromszor-négyszer tornázik egy héten, általában reggelente, hiszen nehéz lenne napközben időt szakítani rá. Fitnesz rutinja fekvőtámaszokból és boxolásból áll, és gyakran súlyt is emel, másfél kilós súlyokat fenék és combgyakorlatokkal egybekötve.

Jennifer két trénerrel is rendelkezik, akik mindketten más-más megközelítéssel rendelkeznek, így nem nehéz váltani egyik rutinról a másikra.

Jennifer Lopez diétája

Ami a diétát illeti, a szépség napját egy 90 kalóriás csokoládé turmixxal kezdi, amelyet általában vízzel, vagy rizsparéj tejjel készít. Ebédre általában lazacot és vegetáriánus salátát fogyaszt.

A kedvenc zöldségei közé tartozik a paprika, a brokkoli és a cukkini. Az énekes-színésznő vacsorája fehérjékből és rizsparéjból áll, amelyet gyermekei társaságában fogyaszt el este fél hét körül.

Vacsorára változatosan szeret étkezni, ezért egyik nap babot és rizst fogyaszt, máskor pedig sertést vagy csirkét (Puerto Rico-i módón). Bőre szépségét annak köszönheti, hogy nagyon keveset van napon, és ha napra is megy, akkor is rengeteg napolajat visel.

Az alvást is rendkívül fontosnak tartja, és napi 9-10 órát szeret aludni. Ha pedig ez nem jön össze, akkor is arra törekszik, hogy legalább a 7 óra minden nap meglegyen.

Úgy gondolja ha ez a 7 óra alvás kimarad, akkor idegesebb, fáradtabb, érzékenyebb és őrültebb lesz, de ez olyasvalami, ami minden emberre vonatkozik, hiszen az alvás a napunk egyik legfontosabb eleme.