Jesse Eisenber elárulta, hogy szerepelni fog e a Justice League című filmben

A Batman Szuperman ellen: az igazság hajnala film erős reakciót váltott ki a rajongókból, ami nem meglepő hiszen a film grafikája páratlan, és élvezetes nézni Batmant, Szupermant és a Csodanőt együtt egy filmben.

Ennek ellenére voltak forgatókönyvi és színészi hibák, de voltak olyan színészek akik magas szinten tartották a produkciót, és ilyen volt Jesse Eisenberg is, akinek most épp a gonosz szerepe jutott.

Mióta Eisenberg a filmvásznon megformálta Lex Luthort, azóta a rajongól rendkívül kíváncsiak, hogy szerepelni fog e a színész a Justice League című filmben is.

A színész hivatalosan Londonban jelentette be, hogy szerepelni fog ebben a szuperhősös filmben:

Jesse Eisenberg nyilatkozta a Comic-Con-on Londonban

Jelenleg várakozom. Épp most kezdték el forgatni a Justice Leaguet, szóval most a szerepemre várok. Nem tudom, hogy mi az amit elmondhatok. Úgy érzem, hogy egy méhecske üldöz a stúdióból, aki arra vár, hogy valamit rosszul mondjak, ha pedig így történik kirúghatnak. De a válasz a kérdésre igen, aminek nagyon örülök. Mindenkit imádok aki a filmen dolgozik. Tudod ez egy igazán tehetséges társaság.

Amikor legutoljára Lex Luthort-t láthattuk, akkor éppen egy magasan őrzött börtönben volt a Batman Szuperman ellen című film eseményeit követően. Lex kapott egy szép narancssárga kezeslábast, majd a fejét is leborotválták, aminek 2 és fél óra őrültség után azt hiszem minden néző nagyon örült.

Tehát most az a kérdés, hogy hogyan is fog beilleszkedni Lex Luthor ebbe az új Justice League filmbe? Az egyik lehetőség, hogy Lex fogságban marad, de Batmannak és Szupermannek szükségük van Lex segítségére a fő gonoszok eltávolítása érdekében.

Ez a filmnézők számára is érdekes lehet, hiszen ki ne akarná látni Lex Luther-t Hannibal Lecterként a rácsok mögül intézkedni?