Kerry Katona fogyásának titka

Kerry Katona rengeteg különböző egészségügyi és fitnesz rutint próbált már ki életében. Ő egy híres britt televíziós személyiség, aki folyamatosan fogyni szeretne és különböző diétákat is folytat.

Az elmúlt néhány napban fogyással büszkélkedhetett, hiszen betartotta esküjét, miszerint fogyni fog. Vajon mit tett azért, hogy elveszítse túlsúlyát és milyen is volt a fogyási procedúra?

A díva megosztotta, hogy milyen lenne számára a tökéletes testalkat. Az volt a célja, hogy kisebb mellei, és izmosabb lábai legyenek, valamint a hasán levő felesleget is szerette volna leadni. A híresség igazán szigorú magához és végig ez volt a terve, hiszen csak így működhet a dolog.

Eltervezte, hogy edzeni fog, egészségesen étkezik, fehérje turmixokat fog fogyasztani, valamint kis adagokat eszik, de azokat gyakrabban. Ő maga elindított egy fogyókúra tervet is, hogy mások is lássák mit tett a fogyás érdekében. Ez a fogyókúra terv tartalmaz fehérje turmixokat, méregtelenítő zöld tea turmixokat, valamint zsír metabolizálót is.

Elkötelezettségének eredménye pedig meghökkentett mindenkit, hiszen nemrég mutatta be karcsúságát az OK! magazinnak. Azt is megosztotta, hogy 3 ruhaméretet fogyott, régen 14-es ruhákat hordott, ma pedig már 8-ast.

Az ötgyermekes családanya biztosította, hogy a fogyás akarata továbbra is fennmaradjon úgy, hogy bevonta saját rajongóit is. Azt akarta, hogy rajongói is megpróbálják fogyási technikáit és olyan jó eredményeket kapjanak mint ő, hiszen a rajongók voltak azok akik motiválták és támogatták, hogy ne veszítse el a koncentrációt.

Kerry rossz szokásairól is lemondott annak érdekében, hogy egészséges legyen. Már egyáltalán nem fogyaszt alkoholt hétköznapokon, bár előfordul, hogy ha kimegy éjszaka megiszik egy keveset, de ezek az alkalmak elmondása szerint nagyon ritkák.