Melyek voltak a frizuratrendek 2019-ben?

Ha 2019-ben divatos frizurára szeretne váltani, akkor már decemberben érdemes lesz eldönteni hogy melyik trendi hajstílust választja.

Jövőre újra hódít majd a frufru, valamint a hullámos fürtök is egyre kedveltebbek lesznek, tehát 2019-ben a nőies formák és vágások lesznek a leginkább divatban. Míg idén az egyenesebb és tépettebb frizurák voltak divatban, jövőre trendi lesz a kócos és a göndör frizura is.

Ami a rövid hajakat illeti, divatos lesz jövőre a kócos és erősen tépett haj, ehhez pedig egy frufru társul majd valamelyik oldalon, csak így lesz igazán trendi a frizura.

A rövid és tépett frizura tökéletesen kiemeli az arcvonásokat, ezért ha megunta hosszú haját és váltani szeretne, akkor ez lehet majd a legjobb megoldás. A középen elválasztott hajstílus is divatos lesz jövőre, méghozzá állig vágott formában, hiszen csak így lesz igazán nőies.

Ez a hajstílus uralkodott a tavaszi-nyári kifutókon is, ami nem csoda, hiszen igen bájos és szexi egyaránt. Ha inkább egy vagányabb vonalat szeretne képviselni, akkor érdemes egy hátul rövid, majd egyre csak hosszabbodó frizurát választani frufruval.

Ez a hajstílus leginkább azoknak áll jól, akik szív alakú arccal rendelkeznek. A kicsit kócos, állig érő frizurával igazán franciás hatást érhet el, ráadásul ha ön magas homlokkal rendelkezik akkor az olyan frufru lehet jobb megoldás, ami tincsekben hullik a homlokra.

Jövőre a befelé szárított fazon is újra divatba jön ha rövid frizurákról van szó, hiszen ez tökéletesen képes egy keretbe foglalni az arcot. A félhosszú fazonok is nagyon sok nőnek állnak jól, ezért jövőre is trendi lesz az egyszerű, félhosszú fazon ami lágyan omlik le, ráadásul nagyon könnyű ezt a frizurát rendben tartani, nem igényel különösebb karbantartást.

Végül pedig, jövőre a rakoncátlan, göndör fürtök is trendik lesznek, tehát a göndör hajúak nem kell többé hajvasalót használjanak, hiszen természetes hajuk lesz a divat a következő évben.